Advies en Coaching 

PuurMendel denkt graag met je mee, stelt prikkelende vragen en daagt je uit. Door middel van orthomoleculair voedingsadvies en coaching op maat wil zij je op weg helpen naar een gezondere leefstijl.

 

PuurMendel geeft advies en coaching op het gebied van voeding, de basis van beweging en leefstijl op een natuurlijke manier. Dit alles vanuit de kennis als Orthomoleculair adviseur en HSP Coach.

Vraag hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Advies en coaching bij ziektes en ongemakken of als je simpelweg gezonder, fitter en natuurlijker wilt leven.

Denk onder andere aan

- HSP

- energietekort

- hormonen: PMS, menstruatie etc.

- allergieën

- eczeem, psoriasis

- licht overgewicht

- intoleranties

- diabetes (type 1 en 2)

- ADD/ADHD

- hoge bloeddruk

- burn-out & overspannen

- licht ondergewicht

- CVS/ME

- MS

- autisme (voedingsadvies)

- etc...

Benieuwd of PuurMendel bij je past? Neem contact op en we gaan aan de slag.

'Wie je ook bent, wat je ook doet, elk lichaam is gebaat bij gezond voedsel zowel geestelijk als lichamelijk.'

Je staat op met weinig energie, of misschien slaap je slecht. Je hebt moeite met de dag door te komen of je komt de dagen door met pijn, hoofdpijn, darmklachten, hoge bloeddruk, of je bent heel benieuwd wat een natuurlijke leefstijl voor jou kan betekenen en ga zo maar verder, vul maar in voor jezelf..

Wist je dat voeding een enorme hoofdrol speelt in het ontwikkelen en voorkomen van ziekten maar ook in het herstel van ziekten en ongemakken? En dat kan je breed bekijken van PMS, depressie(ve) gevoelens, burn-out, menstruatieklachten, tot darmklachten, hoge bloeddruk, spier en gewrichtspijn, vermoeidheid, glutenallergie, migraine etc. Sommige klachten verdwijnen helemaal nadat je je leefstijl hebt veranderd, anderen verminderen!

 

Wie je ook bent, wat je ook hebt of doet, ieder lichaam is gebaat bij gezond voedsel, zowel lichamelijk als geestelijk. Weten we anno 2021 nog wat echt gezond voor ons is?

Ieder mens is uniek, en zo wil PuurMendel een ieder ook behandelen, we gaan kijken wat bij jou past. We kijken naar je geschiedenis, je klacht(en) en/of vragen en aan de hand daarvan gaan we een plan maken. PuurMendel heeft geen kant en klare trajecten, juist om meer aan te sluiten bij jou, wel adviseert zij altijd vanuit het orthomoleculaire voedingspatroon en vanuit een Christelijke visie, dat wil zeggen, dat wat jij nodig hebt om zo goed en optimaal mogelijk te functioneren. Ben jij klaar voor een leefstijl dat bij jou past en waarbij jij je fitter en vitaler voelt?

 

Neem contact op en we gaan samen aan de slag!