Advies en begeleiding op maat

PuurMendel denkt graag met je mee. Door middel van orthomoleculair advies op maat wil zij je op weg helpen naar een gezondere leefstijl. PuurMendel geeft advies op het gebied van voeding, de basis van beweging en leefstijl op een natuurlijke manier. Dit alles vanuit de kennis als Natuurvoedingsadviseur en mijn ervaring.

Vraag hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Voedings en leefstijladvies bij ziektes en ongemakken of als je simpelweg gezonder, fitter en natuurlijker wilt leven.

Denk onder andere aan

- energietekort

- hormonen: PMS, menstruatie etc.

- allergieën

- eczeem, psoriasis

- licht overgewicht

- intoleranties

- diabetes

- ADD/ADHD

- hoge bloeddruk

- burn-out & overspannen

- licht ondergewicht

- CVS/ME

- MS

- autisme

- etc...

Benieuwd of PuurMendel bij je past? Neem contact op en we gaan aan de slag.

'Wie je ook bent, wat je ook doet, elk lichaam is gebaat bij gezond voedsel.'

Je staat op met weinig energie, of misschien slaap je slecht. Je hebt moeite met de dag door te komen of je komt de dagen door met pijn, hoofdpijn, darmklachten, hoge bloeddruk, of je bent heel benieuwd wat natuurlijke voeding voor jou kan betekenen en ga zo maar verder, vul maar in voor jezelf..

PuurMendel richt zich voornamelijk op voedings en leefstijladvies bij ziektes en ongemakken.

Wist je dat voeding een enorme hoofdrol speelt in het ontwikkelen en voorkomen van ziekten maar ook in het herstel van ziekten en ongemakken? En dat kan je breed bekijken van PMS, menstruatieklachten, tot darmklachten, hoge bloeddruk, spier en gewrichtspijn, vermoeidheid, glutenallergie, migraine etc. Sommige klachten verdwijnen helemaal nadat je je leefstijl hebt veranderd, wie wil dat nou niet?

Wie je ook bent, wat je ook hebt of doet, ieder lichaam is gebaat bij gezond voedsel. Weten we anno 2020 nog wat echt gezond voedsel is?

Ieder mens is uniek, en zo wil PuurMendel een ieder ook behandelen, we gaan kijken wat bij jou past. We kijken naar je geschiedenis, je klacht(en) en/of vragen en aan de hand daarvan gaan we een plan maken. PuurMendel heeft geen kant en klare trajecten, juist om meer aan te sluiten bij jou, wel adviseert zij altijd vanuit het orthomoleculaire voedingspatroon, dat wil zeggen, natuurlijke voeding dat jouw lichaam nodig heeft om zo goed en optimaal mogelijk te functioneren. Ben jij klaar voor een leefstijl met voeding dat bij jou past en waarbij jij je fit en vitaal voelt?

Neem contact op en we gaan samen aan de slag!

Social Media:

PuurMendel | Overijssel

Kvk: 77927826

BTW nummer: NL003259643B63

e-mail: info@puurmendel.com