Over

PuurMendel

Ik ben Mendel, getrouwd met Daan en mama van 2 kids. Ik ben Natuurvoedingsadviseur en distributeur bij Young Living, en Lifecoach i.o.

PuurMendel richt zich voornamelijk  op advies bij ziektes en ongemakken.  Ik ben elke dag bezig om voor mijzelf en mijn gezin uit te zoeken hoe we zo puur en natuurlijk mogelijk kunnen leven, op een leuke en fijne manier die bij ons past! Ik doe dit vanuit mijn geloof in de Schepper.

 

De grootste reden dat ik PuurMendel gestart ben is omdat ik een groot hart voor mensen en daarbij ook hun gezondheid heb, van je eetpatroon, je dagelijkse verzorging tot je geestelijke leven.

Ik hoop mensen een stukje op weg te mogen helpen naar een gezondere leefstijl, minder tot geen klachten.

 

Ik heb diabetes type 1 en had  vele lichamelijke maar ook mentale klachten, ik ben erachter gekomen dat ook voor mij voeding en beweging een van dé sleutels tot vitaliteit zijn, maar óók dat hoe je er mentaal instaat net zo belangrijk is. Door al veel aan te passen heb ik geen pijn meer, voel me energieker, zit beter in mijn vel en kan weer plannen maken voor de toekomst!

 

Ik heb het verlangen dit met anderen te delen, te laten zien dat jij meer energie kunt krijgen op alle gebieden in je leven!

Social Media:

PuurMendel

Kvk: 77927826

BTW nummer: NL003259643B63

e-mail: info@puurmendel.com