Social Media:

© 2023 by The Plan. Proudly created with Wix.com

Over

PuurMendel

Ik ben Mendel, getrouwd met Daan en mama van 2 kids. Ik ben gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur en richt mij voornamelijk op ziektes en ongemakken. Ik ben elke dag bezig om voor mijzelf en mijn gezin uit te zoeken hoe we zo puur en natuurlijk mogelijk kunnen leven, op een leuke en fijne manier die bij ons past! 

 

De grootste reden dat ik PuurMendel gestart ben is omdat ik een groot hart voor mensen en daarbij hun gezondheid heb, van je eetpatroon, je dagelijkse verzorging tot je geestelijke leven.

Ik hoop mensen een stukje op weg te mogen helpen naar een gezondere leefstijl, minder tot geen klachten.

 

Ik heb diabetes type 1 en had door omstandigheden in het verleden vele lichamelijke maar ook geestelijke klachten, ik ben erachter gekomen dat voor mij voeding en beweging een van dé sleutels tot vitaliteit zijn, maar óók dat hoe je er geestelijk instaat net zo belangrijk is. Door al veel aan te passen heb ik geen pijn meer, voel me energieker, zit beter in mijn vel en kan weer plannen maken voor de toekomst! Ik heb het verlangen dit met anderen te delen, te laten zien dat jij meer energie kunt krijgen op alle gebieden in je leven. Ik hoop dat je hier bemoedigt mag raken en ideeën mag opdoen!

Kun je ondersteuning en advies gebruiken? Neem dan contact op via de website of onderstaand e-mailadres.

Liefs,

Mendel