Over

PuurMendel

Ik ben Mendel, getrouwd en mama van 2 kids. Ik ben Orthomoleculair voedingsadviseur, HSP Coach en distributeur bij Young Living.

Als Orthomoleculair natuurvoedingsadviseur en HSP Coach richt ik mij voornamelijk op advies en begeleiding bij ziektes en ongemakken en hoogsensitiviteit. Ik vond het voor mijzelf een hele ontdekking om erachter te komen waar eerder in mijn leven allerlei klachten vandaan kwamen maar bovenal wat ik er zelf aan kon doen om beter te worden. Dat ging van vermoeidheid, tot prikkelbare darm tot hormonen, migraine en ga zo maar verder. Door mijn leefstijl te veranderen zijn bijna alle klachten verdwenen en verminderd en heb ik weer energie om dingen te ondernemen en dus ook anderen opweg te helpen, want ik gun dit een ieder!

De pure producten (oliën, supplementen, huis en huidverzorging) van Young Living hebben mij vanaf de eerste week al overtuigd. Het ondersteunt ons in alle dagelijkse dingen, zowel op gebied van welness als gezondheid als geestelijk. Ik deel hier met passie over en mag al veel vrouwen (en hun gezinnen) begeleiden hierin.

 

De grootste reden dat ik PuurMendel gestart ben is omdat ik een groot hart voor mensen hun gezondheid heb, van je eetpatroon, je dagelijkse verzorging tot je geestelijk leven. Ik geloof dat God de Schepper van hemel en aarde is, en dus ook van jou.

Ik heb het verlangen anderen te helpen en je opweg te helpen naar een gezonde(re) leefstijl en vitaliteit in je leven!